Motorclub

Motor Club Dragon Riders

De Motor Hobby Club is opgericht in 2002 en is medegebruiker van de kantine/vergaderruimte van de AHC, de “DRAGONS CAVE”. Deze ruimte is in 2001 ter beschikking gesteld aan de AHC. Gedurende het jaar 2001 is door het bestuur van de AHC deze ruimte opgeknapt.

In 2002 ontstond het plan om een motorvriendenclub op te richten en zo ontstond de Motor Club Dragon Riders (MCDR) met op dit moment ± 18 leden.

In samenspraak met het bestuur AHC werd overeengekomen dat de MCDR de bovengenoemde ruimte mede mocht gebruiken en daaruit ontstond de naam ‘de Dragon’s Cave’

De clubleden komen maandelijks, op de eerste zondag van de maand, bij elkaar voor een gezellige babbel en om, als het weer het toelaat, een korte toerrit te maken. Onderweg wordt natuurlijk een stop gemaakt voor een kopje koffie met (vaak) een versnapering in de vorm van een appelgebakje met slagroom.

Als lid van de AHC met uw motor kunt u aangeven of u lid wilt zijn van de MCDR.

Voor leden van de AHC/MCDR is er een motor-reparatie ruimte aanwezig met (bijna) alle benodigde gereedschappen en uiteraard een motorheftafel.

De contributie voor het lidmaatschap van de AHC/MCDR is € 2,00 per maand te voldoen per half of heel jaar.

Organiserend commité:
Cees Folmer,
Henk vd Werf

Voor verdere info: info@ahc-lwd.nl